Artistët më të famshëm koreanë të thonjve janë të lodhur me dizajne të vjetra të thonjve dhe në vend të kësaj dëshirojnë që të zbukurojnë lëkurën e vdekur që mbron bazën e thonve tuaj. Unistella, një artiste e tillë, vendos që të bëjë risi në këtë drejtim duke vendosur etiketa të vogla metalike që quhen “hije të thonjve”. Këto janë të përsosura për ato femra që kanë thonjë të vegjël dhe që nuk kanë kohë të presin tharjen e ngjyrës së thonjve.

thonj-mode

thonjve-kujdesi